Coach8 You are in our Global Site Coach8
Coach8
Coach8
Motivatietest + interpretatie

Motivatietest + interpretatie

Motivatietest + interpretatie
Motivatietest + interpretatie

Wie ben ik?

wat wil ik?

wat is het belangrijkste in mijn leven?

wat is mijn stress? Waar komen ze vandaan?

wat is het verschil tussen mij en anderen? Wat zijn mijn sterke punten?

wat voor soort levenspartner /werkpartner wil ik?

hoe het doel sneller te bereiken?

hoe kan ik mijn relatie met mijn geliefde /kinderen /familie /werk partners verbeteren?

...

vindt u hier.


Luxx motivation test system is een test tool ontwikkeld van nul door het onderzoeksteam van de Universiteit van Luxemburg. Het is een nieuwe prestatie gebaseerd op motivatie georiënteerd persoonlijkheidsgedrag onderzoek en een nieuw instrument dat de wereld's persoonlijkheid evaluatie technologie leidt. Het compenseert de technische kloof op het gebied van persoonlijkheidsmeetinstrumenten en effectieve meting van persoonlijkheidskenmerken.luxxprofile is een wetenschappelijke methode die wordt geverifieerd door betrouwbaarheid en geldigheid. Het beschrijft volledig persoonlijkheid. 16's motivaties werden nauwkeurig gemeten, waaronder: kennis, macht, retentie, sociale, vrede, sport, familie, erkenning, status, vrijheid, eer, rechtvaardigheid, orde, tegenaanval, eetlust en romantiek.


vanwege individuele verschillen, zullen deze 16 motivaties twee biljoenen verschillende persoonlijkheidsprofielen afleiden. U zult slagen voor de officiële luxxprofile certificering, professionele interpretatie door analisten en krijgen persoonlijke suggesties.

Testkosten
Testkosten
Luxx test rekening + luxxprofile gecertificeerd analist interpretatie

Originele prijs 2980 RMB

korting 1? 00

Related News

Testkosten